به گزارش همشهری آنلاین، در جلسه روز سهشنبه (۳۰ آبان) مجلس شورای اسلامی، بررسی تقاضای استعفای الیاس نادران به صورت غیرعلنی در دستور کار نمایندگان قرار گرفت که پس از حدود یک ساعت و نیم بحث و بررسی نمایندگان پشت درهای بسته، ۹۰ درصد نمایندگان با استعفای نادران مخالفت کردند.
موضوع تقاضای استعفای نادران به جلسه علنی ۲۱ آبان مجلس برمیگردد که وی به نشانه اعتراض به عملکرد هیات رئیسه مجلس، مقابل جایگاه هیات رئیسه تحصن کرد و روی زمین نشست و درخواست استعفا را مطرح کرد.
در نهایت تقاضای استعفای نادران ۲۲ آبان ماه اعلام وصول شد و امروز نیز در دستور کار نمایندگان قرار گرفت.
سیدمجتبی محفوظی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره جزییات این جلسه توضیح داد: یکی از دغدغههای آقای نادران نحوه اداره مجلس بود و معتقد بود برخی از تصمیم گیریها اگر بهتر انجام میشد، اثر مطلوب تری بر جامعه می گذاشت.
نماینده مردم آبادان در مجلس افزود: همچنین وی برخی از مسائل را مطرح کرد که رییس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد برای همه این دغدغهها و مسائلی که طرح شده، جواب کافی دارد ولی پاسخ وی سبب میشود وقت مجلس گرفته شود.
وی ادامه داد: پنج نماینده مخالف استیضاح هم نظرات خود را در این باره بیان کردند و در نهایت ۲۲۰ نماینده به استیضاح آقای نادران رای مخالف دادند.
محفوظی خاطرنشان کرد: در نهایت وی همراه با تعداد دیگری از نمایندگان در جایگاه هیات رییسه حاضر شد و با قالیباف روبوسی کرده و در حقیقت این موضوع ختم به خیر شد.
همچنین محمدرضا میرتاج الدینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به برخی از دغدغههای نادران در جلسه استعفای وی اشاره کرد و گفت: موضوع چگونگی اجرای آیین نامه داخلی مجلس، مسائل اقتصادی کشور، شیوه اداره صحن مجلس و ظرفیتی که مجلس برای اثرگذاری بر جامعه دارد، از جمله مسائلی بود که آقای نادران درباره آن سخن گفت که رییس مجلس برای جلوگیری از گرفته شدن وقت مجلس از پاسخ به این حواشی خودداری کرد.
وی خاطرنشان کرد: در نهایت برای جلوگیری از شکاف بین جریانهای انقلاب، نادران با حضور در جایگاه هیات رییسه و رو بوسی با قالیباف، حواشی را به پایان برد.
به گزارش ایرنا، الیاس نادران در دورههای هفتم، هشتم، نهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی حضور داشته است.
نظر شما